L'Espluga de Francolí (Tarragona) · fabrica@especialitatscobo.es · 977 870 977

HISTÒRIA


El Febrer de l’any 1955 Joan Cobo Coma va decidir iniciar el seu negoci. Aquesta decisió va ser presa ja que ell treballava a l’obrador d’una Pastisseria de Lleida i va adonar-se que tenia ganes de crear el seu propi negoci a l’Espluga de Francolí, on hi residien els seus pares i la seva companya. En aquell moment, a l’Espluga, es traspassava l’obrador de la Pastisseria de Piu Carulla, el qual va ser un dels iniciadors dels carquinyolis de l’Espluga de Francolí. Així, doncs, en Joan va entrar com a propietari d’aquesta empresa la qual en aquell moment s’anomenaria Fàbrica de Carquinyolis “Fritz”, de J.Cobo Coma, successor de Piu Carulla. 



Especialiats Cobo començà amb l'elaboració del Carquinyolis i Marilyn's. Els Marilyn's es feien amb les màquines tradicionals de 3 plats de premsa que s'escalfaven amb 3 fogons de petroli, la pasta s'abocava amb un setrill. 

close